Team

Sportfysiotherapeut Frank Heeger

Frank Heeger

Geregistreerd sportfysiotherapeut, blessurespreekuur/ preventie, sporttaping, astma/COPD training

E-mail: frank@fcmm.nl

Bekkentherapeut Marlon Hulst

Marlon Hulst

Geregistreerd bekkentherapeut, zwangerschapsbegeleiding, stuitpijn, McKenzietraining, rugtraining. dry needling buik-, bil- en beenregio,

E-mail: marlon@fcmm.nl

Manueel therapeut Annemiek Duijnstee

Annemiek Duijnstee

Geregistreerd manueel therapeut, Dry needling, McKenzietraining, rugtraining, gespecialiseerd in schouderklachten en stuitpijn.

E-mail: annemiek@fcmm.nl

Manon de Groot

Manon de Groot

Diabetes-/ obesitastraining, valpreventietraining, mulliganmethode, rugtraining, master geriatrie i.o.

E-mail: manon@fcmm.nl

Algemeen fysiotherapeut Manon Wetselaar

Manon Wetselaar

Algemeen fysiotherapeut, master manuele therapie i.o. en oncologie.

E-mail: manonw@fcmm.nl

Administratie en boekhouding Matthy Huijbers

Matthy Huijbers

Administratie en boekhouding.

E-mail: matthy@fcmm.nl

Cylla Friedberg

Cylla Friedberg

Acupuncturiste

E-mail: cylla@fcmm.nl

Eric Staff

Eric Staff

Administratie en boekhouding.

E-mail: eric@fcmm.nl

Laatste nieuws

Wie zijn wij?

Fysio Centrum Melkweg is een moderne fysiotherapiepraktijk waarin diverse post-HBO erkende specialisaties aanwezig zijn. In totaal werken er 5 fysiotherapeuten die ervaring hebben met verschillende aandoeningen en behandelmogelijkheden. Tevens is Cylla Friedberg als acupuncturiste in onze praktijk werkzaam. Tenslotte is Eric Staff onze administratief medewerker.

Werkwijze

Wij werken volgens de richtlijnen van onze beroepsvereniging KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) en zoveel mogelijk evidenced based.

U kunt bij ons terecht voor verschillende specialisaties zoals manuele therapie, bekkenfysiotherapie, geriatriefysiotherapie en sportfysiotherapie. Wij kunnen gebruik maken van elkaars expertise en zo nodig verwijzen wij aan elkaar door. Het voordeel voor u als patiënt: korte lijnen en alles onder een dak. Tevens verzorgen wij looptraining voor patienten met zogenaamde etalagebenen (claudicatio intermittens)en hebben we beweegprogramma voor diabetes mellitus type 2, obesitas, CVRM (hart- en vaatziekten) en COPD (longaandoeningen).

Wij staan voor de beste kwalitieit in zorg volgens de nieuwste inzichten, waarbij wij zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid van de patiënt belangrijk vinden. De fysiotherapeut heeft soms meer een coachende rol. Samen met u stemmen we de behandeling af op uw hulpvraag en dat leidt tot een individueel behandelplan/ training.