Aanvullende verzekering

 

Niet alle fysiotherapie wordt vergoed uit de basisverzekering. Daarom is een goede aanvullende verzekering belangrijk. Afhankelijk van het door u gekozen aanvullend pakket, wordt er een bepaald aantal behandelingen of een bepaald maximum bedrag vergoed. Het is zinvol dit in uw polis na te kijken. Als u weet wat de code van uw aanvullende verzekering is, kunt u de vergoedingen opzoeken op de website over zorgvergoedingen. Wanneer u elders of eerder in het jaar behandeld bent dan telt dit ook mee in het totale aantal dat u per jaar vergoed krijgt.
Het is handig om dit de eerste keer te melden, want bij overschrijding krijgt u een rekening van de zorgverzekeraar of van ons.

 

Chronische indicatie

In het geval van een chronische indicatie, voorkomend op de zogenaamde "Lijst Borst", heeft de overheid bepaald dat ook in 2015 de eerste 20 behandelingen uit uw aanvullende verzekering worden betaald (mits u voldoende AV verzekerd bent, anders betaalt u deze eerste 20 zelf). Daarna wordt de verdere behandeling volledig vergoed uit de basisverzekering (eventueel met verrekening van resterend wettelijk eigen risico), soms gedurende een beperkte periode.

Laatste nieuws

Openingstijden

Maandag Ma Maandag -
Dinsdag Di Dinsdag -
Woensdag Wo Woensdag -
Donderdag Do Donderdag -
Vrijdag Vr Vrijdag -
Zaterdag Za Zaterdag -

Reist u met het openbaar vervoer?