Aanvullende verzekering

 

De meeste fysiotherapie wordt vergoed uit de aanvullende verzekering (AV). Afhankelijk van het door u gekozen aanvullende pakket, wordt er een bepaald aantal behandelingen of een bepaald maximum bedrag vergoed. Het is zinvol dit in uw polis na te kijken. Als u weet wat de code van uw AV is, kunt u de vergoedingen opzoeken op de website over zorgvergoedingen. Wanneer u elders of eerder in het jaar behandeld bent dan telt dit ook mee in het totale aantal dat u per jaar vergoed krijgt.
Het is handig om dit de eerste keer te melden, want bij overschrijding krijgt u een rekening van de zorgverzekeraar of van ons.

 

Chronische indicatie

In het geval van een chronische indicatie, voorkomend op de zogenaamde chronische indicatielijst, heeft de overheid bepaald dat de eerste 20 behandelingen uit uw aanvullende verzekering worden betaald (mits u voldoende AV verzekerd bent, anders betaalt u deze eerste 20 zelf). Daarna wordt de verdere behandeling volledig vergoed uit de basisverzekering (eventueel met verrekening van resterend wettelijk eigen risico).

Behandeling m.b.t. arthrose, urine-incontinentie, looptraining bij vaatlijden (claudicatiotraining) en COPD training vanaf een bepaalde gradatie worden direkt vanuit de basisverzekering vergoed. Hierop is uw eigen risico van toepassing. 

Te allen tijde heeft u een verwijzing nodig.

Laatste nieuws

Openingstijden

Maandag Ma Maandag -
Dinsdag Di Dinsdag -
Woensdag Wo Woensdag -
Donderdag Do Donderdag -
Vrijdag Vr Vrijdag -
Zaterdag Za Zaterdag -

Reist u met het openbaar vervoer?