YVLO-ZwangerFit® is een eigentijds beweeg/trainings- en coachingsprogramma, voor de zwangere vrouw én de pas bevallen vrouw, speciaal ontwikkled door (bekken)fysiotherapeuten. Op een leuke, sportieve en verantwoorde manier leert u hoe fit te blijven tijdens en na de zwangerschap. De cursus wordt gegeven door Marlon Hulst, bekkenfysiotherapeut en YVLO-ZwangerFit® coach. Zij is op de hoogte van de nieuwste inzichten op het gebied van bekkenpijn en problemen van de bekkenbodem, waardoor u, zo optimaal mogelijk in deze belangrijke periode van uw leven begeleid kan worden.

ZwangerFit® tijdens de zwangerschap
U kunt vanaf de 16e week van uw zwangerschap tot vlak voor de bevalling meedoen. Advies over het bekken en de bekkenbodem wordt in een vroeg stadium van de zwangerschap gegeven. Ook als u geen klachten heeft, is het van belang om in de periode van zwangerschap en bevalling extra aandacht te besteden aan uw bekken, lage rug en bekkenbodem. Hierdoor kunt u voorkomen dat u bekken(bodem)klachten ontwikkelt.

ZwangerFit® na de bevalling

Na de bevalling kan er al vanaf 4 tot 6 weken tot - indien gewenst - 9 maanden na de bevalling worden getraind. Zo kan iedere vrouw oefenen zolang het haar nodig lijkt, in overleg met de bekkenfysiotherapeut die de lessen verzorgt.

Intake
Meedoen aan de cursus begint met het invullen van een online vragenlijst. Aan de hand hiervan hoort u of er een individuele intake nodig is, of dat u kunt starten met de groepslessen.

Kosten
13 lessen ZwangerFit® incl intake voor €150,- (15 weken geldig)
6 lessen ZwangerFit® voor €80,- (8 weken geldig)
 
Wanneer?
Iedere woensdagavond is er een combi groep pre- en postpartum. Tijdstip: 19.00-20.00 uur

Vragen?

Voor vragen kunt u contact op nemen met Marlon Hulst, tel 6453011 of via de mail: marlon@fcmm.nl

Aanmelden
U kunt zich telefonisch of via de mail aanmelden. Er zal u dan een intake formulier via de mail worden toegestuurd. Aan de hand hiervan hoort u of een individuele intake nodig is of dat u met de groepslessen kunt starten.

Laatste nieuws

Openingstijden

Maandag Ma Maandag -
Dinsdag Di Dinsdag -
Woensdag Wo Woensdag -
Donderdag Do Donderdag -
Vrijdag Vr Vrijdag -
Zaterdag Za Zaterdag -

Reist u met het openbaar vervoer?